Skip to main content

Team Building in Stockholm

  • Team building at PanIQ Room
  • For teams, companies and leaders
  • Chosen by lots of amazing businesses
Upp till 50 spelare samtidigt

FÖRDELAR AV ESCAPE ROOMS FÖR TEAM BUILDING INOM FÖRETAG

Att lära sig hur man jobbar effektivt i grupp är nyckeln till att komma ut ur rummet —
och PanIQ skapar specialiserade miljöer som engagerar varje lagmedlem och uppmuntrar dessutom samarbete. När man placeras inom ett sammanhang med hög stressnivå och ett gemensamt mål så tillkommer samarbete och kommunikation.

Komponenterna av ett escape room uppmuntrar anställda att tänka snabbt och kreativt, att delegera uppgifter så effektivt som möjligt samt ger de anställda självförtroendet att medverka. Att jobba tillsammans i ett escape room är en givande känsla som varje arbete med kontorsmiljö kan utnyttja.

Anställda är mycket mer benägna att genuint delta och erbjuda sitt stöd i aktiviteter som de tycker är givande och roliga och escape rooms är definitivt ett av de mest intressanta sätten att skapa kontakt med och utveckla en grupp.

Företagskunder

Deloitte L'Oréal Disney Google AMEX Adobe Ericsson HP Coca Cola UPS Uber FedEx Starbucks Spotify Apple Amazon AMC Hyatt BuzzFeed Cisco AUDI Cheesecake CVS Pharmacy Nike Macys Oracle Groupon AT&T The home depot American Airlines Tesla Netflix

PanIQ Room Event

Söker du att förbättra arbetsmoral, produktivitet och samarbete i din företagsmiljö?

En teambuilding event hos PanIQ Room är fängslande, kul och tränar samarbete samt imponerar dina medarbetare och lämnar ett positivt intryck på företaget.

Boka ditt event nu
Spelet

En timme lång kombination av pussel och gåtor kommer att utmana dina anställdas problemlösningsförmågor.

De måste jobba tillsammans för att klara av en serie av uppdrag och interaktiva utmaningar för klara av rummet och lyckas fly från en fängslande miljö.

Kolla in några andra rum från PanIQ överallt i världen!