Skip to main content
×
DON'T PANIC! TRY PANIQ!
GIFT VOUCHERS WITH 20% OFF

Teambuilding

  • Team building at PanIQ Room
  • For teams, companies and leaders
  • Chosen by lots of amazing businesses
  • Corporate discounts

FÖRDELAR AV ESCAPE ROOMS FÖR TEAM BUILDING INOM FÖRETAG

Att lära sig hur man jobbar effektivt i grupp är nyckeln till att komma ut ur rummet
- och PanIQ skapar specialiserade miljöer som engagerar varje lagmedlem och uppmuntrar dessutom samarbete. När man placeras inom ett sammanhang med hög stressnivå och ett gemensamt mål så tillkommer samarbete och kommunikation.

Komponenterna av ett escape room uppmuntrar anställda att tänka snabbt och kreativt, att delegera uppgifter så effektivt som möjligt samt ger de anställda självförtroendet att medverka. Att jobba tillsammans i ett escape room är en givande känsla som varje arbete med kontorsmiljö kan utnyttja.

Anställda är mycket mer benägna att genuint delta och erbjuda sitt stöd i aktiviteter som de tycker är givande och roliga och escape rooms är definitivt ett av de mest intressanta sätten att skapa kontakt med och utveckla en grupp.

Företagskunder

Macys Hyatt HP Deloitte Groupon FedEx Disney Oracle Apple Starbucks Spotify The home depot Google AUDI Ericsson UPS American Airlines Cheesecake Netflix AMEX CVS Pharmacy Cisco Nike BuzzFeed Amazon Adobe Coca Cola L'Oréal AMC Uber AT&T Tesla

PanIQ Room Event

Söker du att förbättra arbetsmoral, produktivitet och samarbete i din företagsmiljö?

En teambuilding event hos PanIQ Room är fängslande, kul och tränar samarbete samt imponerar dina medarbetare och lämnar ett positivt intryck på företaget.

Boka ditt event nu

Spelet

En timme lång kombination av pussel och gåtor kommer att utmana dina anställdas problemlösningsförmågor.

De måste jobba tillsammans för att klara av en serie av uppdrag och interaktiva utmaningar för klara av rummet och lyckas fly från en fängslande miljö.

Check out some of our awesome rooms