Skip to main content
Escape Game Wizard

Om oss

När dörren stängs blir tar ni rollen som hjältarna i ert egna äventyr. Med klockan som räknar ner, kan ni hitta ledtrådarna, lösa de pussel och att hitta lösningarna för att fly med livet i behåll?

På PanIQ Room vet vi känslan av att leva sig in i spelet. Vår europeiska escape room-modell erbjuder spelare verklighetstrogna scenarier, med fullt möblerade escape room och realistisk rekvisita som väcker berättelserna till liv. Våra innovativa högteknologiska pussel kommer att hålla även de mest rutinerade spelarna fängslade, medan professionella röstskådespelare drar er ännu längre in i spelvärlden och uppmuntrar ert lag med ledtrådar och tips - om du behöver dem. Vårt mål är att skapa inget mindre än fascinerande, uppslukande upplevelser, tillsammans med högsta standard för kundservice och tillfredsställelse.

Det är just detta engagemang som har gjort PanIQ Room till det mest pålitliga escape room märket, med framgångsrika franchiseavtal runt om i världen.

2012 öppnade PanIQ Room sitt första escape room i Ungern med ett mål i åtanke - att ständigt skapa nya upplevelser som skulle hålla våra gäster engagerade. Vi mötte utmaningen och sedan dess har vi expanderat och öppnade vår första plats i USA 2014. Idag har PanIQ Room blivit ett av de snabbast växande escape room-varumärkena och öppnar platser i USA, Europa och Asien, med mer på gång.

Vad är vårt mål?

Escape rooms har anammats globalt och har tagit sig över Asien och Östeuropa innan de landade i USA till överväldigande positiv respons. Våra spelare tycker om att fördjupa sig i våra fängslande berättelser och uppleva nya saker tillsammans med sina lagkamrater. Det är en möjlighet att se hur dina vänner presterar under press, se dina kollegor arbeta tillsammans eller till och med lära dig något nytt om din partner.

PanIQ Rooms rum med verklighetstrogna teman uppmuntrar er att glömma världen utanför, och skickar er på äventyr som man bara för några år sedan skulle kunna uppleva i fantasin. Med vår banbrytande teknik och avancerade nästa generations konstruktioner leder PanIQ Room vägen inom escape room-utvecklingen.

Se alla rum

Teambuilding

Många företag har redan upptäckt att Escape Rooms är perfekta för teambuilding-aktiviteter. När ett team placeras i ett escape room lär de sig snabbt att förlita sig på de unika färdigheterna och kunskaperna hos varje deltagare. Våra berättelser stödjer tänkande utanför boxen och uppmuntrar spelare att expandera bortom sina vanliga roll. Att arbeta tillsammans för att hitta ledtrådar och lösa pussel skapar nya relationer och samarbeten som främjar förbättrade relationer på arbetsplatsen. Det är därför hundratals olika företagskunder besöker PanIQ Room-franchising varje år.

Läs mer

Vår vison

PanIQ Room strävar efter att vara guldstandarden för Escape Room världen över. Vi är stolta över vår förmåga att utvecklas och expandera med våra kunders behov och intressen. Med att Escape Room popularitet skjuter i höjden, kommer PanIQ Room att fortsätta att leda branschen med ny teknik, nya berättelser och nya upplevelser som får spelare att komma tillbaka för mer.

Media Spotlight

Kolla in några andra rum från PanIQ överallt i världen!