Skip to main content
×
COVID-19
PREVENTION MEASURES

Om oss

Kliv in i ett verkligt mysterium. Lös gåtor. Testa dina psykiska gränser. Kan du finna vägen ut ur vår helt egna labyrint? Hos PanIQ escape rooms kommer hela upplevelsen; dekoren, temat, föra dig in i en ny historia att utforska och hålla alla spelare fängslade i en ny värld.

Vår Europeiska escape room modell ger spelare en total känsla av inlevelse i spelet. Varje rum kommer komplett med samtlig utrustning och de verktyg som krävs. Alla spel är privata, då kundtjänst är vår prioritet. Att ge våra klienter en fantastisk upplevelse är vårt viktigaste mål.

Det här är precis varför PanIQ har blivit så framgångsfullt världen om.

PanIQ opened its first escape room in Hungary in 2012 with one goal in mind – to continuously create new experiences that keep patrons excited.

Since then, the company has been expanding all over the world, opening its first US location in 2014. Inte nog med det, efter den första platsen öppnades 2014 har PaniQ blivit den mest lyckade escape room franchisen i de förenta staterna.

PaniQ Escape Rooms är fast bestämda att skapa nya spel, ny teknologi och framförallt nya historier som uppdateras kontinuerligt för kundernas tillfredsställelse - vi vill att ni ska vara på eran vakt! Följaktligen, har vi öppnat upp rum i Hollywood, San Francisco, Silicon Valley, Phoenix, Houston, Dallas, Chicago, New York, Washington D.C. och Miami, med ytterligare rum snart på plats i Atlanta och Bahamas!

VAD ÄR VÅRT MÅL?

Escape rooms är på sin väg att ta sin plats världen om - Med sin start i Asien och östEuropa före sin växande popularitet i USA, med en enormt positivt respons dessutom!

Försvinn in i en annan värld. Få nya upplevelser. Se hur dina vänner hantera stressen. Se hur din personal lär sig att jobba som ett lag, eller lär dig något nytt om din partner!

PanIQ har några av de mest dekorerade och tematiska rummen som kommer göra din vardag extraordinär och ta dig på en resa som kommer att förbluffa alla dina sinnen - allt inom en period av endast 60 minuter! Med ultramoderna escape rooms, är PanIQ företaget som konstant utvecklas för att hålla sina klienter på vakt för vad som kommer näst i världen av våra Escape rooms.

See all rooms

Teambuilding

Tusentals av företag varje år söker sig till nya sätt att uppmuntra och stimulera sina anställda och deras arbetsplats. PanIQ Escape Rooms tillåter grupper att naturligt samarbeta i en verkligen rolig teambuilding aktivitet; en ideell miljö för att vilken industri som helst. Anställda måste arbeta tillsammans för att lösa problem, vilket skapar en helt ny synergi hos grupper som kommer föras över till arbetsmiljön. När vilket team som helst placeras inuti ett escape room, har de endast varandra att förlita sig på, och varje individs unika talanger och egenskaper krävs för att lösa problemen och ta sig ut!

Läs mer

VÅR VISION

PanIQ söker att bli den nya guldstandarden världen om för escape rooms. Som ett företag är PanIQ stolta över sin förmåga att kunna utvecklas och expandera utöver tidigare gränser hand i hand med sin klientel. Med escape rooms popularitet påväg uppåt utan stopp i sikte, söker PanIQ att leda industrin framåt med alla former av ny teknologi, teorier och pussel som kontinuerligt lockar kunder tillbaka, för ett spel till!

Media Spotlight

Kolla in några andra rum från PanIQ överallt i världen!