Skip to main content

Escape rooms

Ni har 60 minuter att klara rummet.
Innan ni börjar spelet kommer vi berätta allting ni behöver veta.

# 23-8
Priser375 SEK / 300 SEK /

Maximum number of players for each room is up to 8 players (depending on the room).

Galningens lekrum

Galningens lekrum

Ni vaknar i en okänd källare, ni har ingen aning vart ni är eller hur ni hamnade här. Ni hör en förvrängd röst säga "Välkomna. Låt oss spela ett spel."

Sherlock

Sherlock

Dr Watson har samlat er till en livsviktig uppgift - att hjälpa Sherlock Holmes. Kan ni hitta beviset som behövs i Holmes' kontor innan han hängs?

På flykt

På flykt

Ni har haft mycket tid för att mentalt förbereda er för dödsstraffet medans advokaterna försökte få ut er. Nu är det är en timme kvar innan det blir försent, kan ni fly innan vakterna kommer tillbaka?

Vilse i Museets Källare

Vilse i Museets Källare

Utsällningen skulle vara fantastisk, en unik upplevelse, en chans att se en historisk relik. I hissen på vägen upp till utställningen blev det ett strömavbrott och nu har ni hamnat i källaren. Kan ni hitta vägen ut i mörkret?

Family Friendly
En Natt Tortuga

En Natt Tortuga

Coming Soon

Coming Soon
Trollkarls Prövningarna

Trollkarls Prövningarna

Efter många års studier (och insamling av teblad) är ni äntligen här …. inför er avslutningsexamen. Kan ni lösa den största utmaningen som ni fått av er läromästare och bevisa att ni är värdiga att få obegränsad magisk kraft?

Insane Asylum

Insane Asylum

Året är 1956, och du är en av de många olyckliga patienterna på Overbrook Sjukhuset. Det sägs att sjukhuset är ett ställe där psykiskt sjuka kan vila och bli bättre, men en sak som du är säker på efter alla mediciner och plågsamma procedurer är att stället har drivit dig till den absoluta gränsen till vansinne. Det är dags att befria dig för gott från det här stället och säga adjö till dessa ”läkare” och deras försök!