Skip to main content
×
COVID-19
PREVENTION MEASURES
En Natt i Tortuga

En Natt i Tortuga

Spelarna är sjömän som har blivit tillfångatagna av några pirater för att senare säljas som slavar.

Play your own movie...

Nu står det klart att resan till Tortuga var ett misstag. När ni hade seglat under en gemensam handelsflagga hade ni ordern att samla in gods och återvända till flottan. Port Royal skulle ha varit ett förnuftigt val, men det var avsevärt längre bort. Å andra sidan så kunde man köpa samma varor i Tortuga till ett billigare pris. Och med de pengar som ni på så sätt sparat, kunde ni tillbringa några dagar i lustfylld glädje innan ni återvänder till er kapten.

Men en grupp pirater har utnyttjat er naivitet. De tog tag i er under nattens gång, slog er medvetslösa, och nu håller de er fångna i sitt förrådsrum tills deras skepp blir färdigt. Vem kan gissa en pirats tankar? Men risken är att ni kommer att slängas upp på ett slavskepp för att sedan skickas till något otrevligt ställe för en livstids hårt arbete utan någon belöning. Detta, alltså om ni inte kan rymma innan de återvänder och tar er.

Escape Room Difficulty: Svår Challenging puzzles will test your group’s wits and cunning problem-solving. Designed for medium to large groups. Will you succeed?
For 2-6 Players
Från 10 år
Speltid: 60 minuter