Skip to main content
En Natt i Tortuga Escape Room

En Natt i Tortuga

Familjevänligt • Next Gen Live Escape Room

Play your own movie...

Watch Teaser:<h2>En Natt i Tortuga Escape Room</h2> Video Preview

Nu står det klart att resan till Tortuga var ett misstag. När ni hade seglat under en gemensam handelsflagga hade ni ordern att samla in gods och återvända till flottan. Port Royal skulle ha varit ett förnuftigt val, men det var avsevärt längre bort. Å andra sidan så kunde man köpa samma varor i Tortuga till ett billigare pris. Och med de pengar som ni på så sätt sparat, kunde ni tillbringa några dagar i lustfylld glädje innan ni återvänder till er kapten.

Men en grupp pirater har utnyttjat er naivitet. De tog tag i er under nattens gång, slog er medvetslösa, och nu håller de er fångna i sitt förrådsrum tills deras skepp blir färdigt. Vem kan gissa en pirats tankar? Men risken är att ni kommer att slängas upp på ett slavskepp för att sedan skickas till något otrevligt ställe för en livstids hårt arbete utan någon belöning. Detta, alltså om ni inte kan rymma innan de återvänder och tar er.

Escape Room Difficulty: Hard Challenging puzzles will test your group’s wits and cunning problem-solving. Designed for medium to large groups. Will you succeed?
For 2-6 Players
From age: 10
Game duration: 60 minutes