Skip to main content
×
LAST MINUTE BOOKING !!!
If you want to make a last minute booking that is in between two hours before the start of the game, please call us for availability.
Insane Asylum Escape Room

Insane Asylum

LÄSKIGT • NEXT GEN LIVE ESCAPE ROOM

Play your own movie...

Se teaser:<h2>Insane Asylum Escape Room</h2> Video Preview

Året är 1956…. men är det verkligen det? Efter allt som du upplevt de senaste veckorna är det svårt att tro att det är så. Den ena kvällen gick du till sängs och när du vaknade, låg du här på Overbrook Sjukhuset. Stället utlovar vård och frid för de mentalt sjuka, men det enda som du har fått är manipulation, experiment och massor av mediciner.

Dessutom är du inte mentalt sjuk, och har aldrig varit det heller. Stället är en skenmanöver designad för att dölja hjärnkontrollexperiment som en grupp dumma forskare håller på med. Hur som helst, vill du inte låta dem använda dig längre. Nu har en situation uppstått i den norra flygeln av sjukhuset och detta har dragit till sig personalens uppmärksamhet.

Det är den perfekta och kanske den sista möjligheten för dig att rymma. Hitta de mediciner som behövs för att återfå ditt förstånd så du hittar ut från detta elände innan du förlorar din hjärna för gott.

Escape Room Difficulty: Expert Complex puzzles and mind-bending riddles test the bold. Designed for large groups, true escape room enthusiasts and puzzle-lovers who are up for a challenge!
For 2-6 Players
Från 12 år
Speltid: 60 minuter