Skip to main content

Varför ordna en födelsedagsfest med ett escape room?

Det är bra att ge en upplevelse som en gåva eftersom det enkla förklaringen är att ge en upplevelse är att ge ett minne, något som du och dina nära kan se tillbaka på, dela och värdesätta tillsammans.

Det finns många studier som visar att även om du blir glad av att få materiella gåvor, ger en upplevelse faktiskt längre varaktig lycka.

Vad händer i ett escape room?

När du spelar ett spel, en med ett mål inom en tidsbegränsning, börjar kroppen producera adrenalin. Det får dig att bli exalterad, och effekten av detta upplevs av alla lagmedlemmar. Adrenalin hjälper till med en rad andra kemikalier i kroppen, och vid varje framsteg ökar detta, vilket ger dig en rusning av endorfiner. Det gör upplevelsen både rolig och minnesvärd, vilket ger dig möjlighet att ha en varaktig upplevelse som kommer att vara minnesvärd. Så varför inte fira din födelsedag i ett escape room.

Varför ta med din födelsedagsfest till ett escape room?

En födelsedagsfest på ett escape room kan vara både en överraskning och en organiserad aktivitet. Det bra är att du kan göra detta bara som ett par eller till och med en större grupp genom att dela upp er i mindre grupper. Med dagens olika teman i escape rooms finns det en möjlighet till en lite mer anpassad upplevelse, och med en större plats för escape room kan gruppen vara mellan 2-50 spelare, oavsett om man vill fira litet eller stort. Ett escape room är en upplevelse som förenar människor och stärker vänskapen. Det är helt upp till dig att bestämma vad som fungerar bäst för dig med flera olika typer av upplevelser att välja mellan. Vad som verkligen gör en födelsedagsfest bra? Fantastiskt sällskap, en härlig atmosfär och den perfekta platsen förstås.

Plånboksvänligt erbjudande

Att spela ett escape-spel är inte så dyrt jämfört med kostnaden för andra grupp evenemang under samma tid, ibland kan en större grupp ge dig ett bättre erbjudande, liksom tidpunkten på dagen eller vilken dag det är. Och detta är en händelse som kommer att vara ett minne för livet, ett långvarigt minne du kan dela med dina vänner, familj och nära och kära.

PanIQ Room Blog - Stockholm