Skip to main content

HUR ORGANISERAR MAN EN ESCAPE ROOM-FEST FÖR DINA VÄNNER?

Ett escape room kan vara en utmärkt plats för en födelsedagsfest, en skolsammankomst eller en speciell kväll med vänner. Du kan ha en fantastisk tid på en escape room-fest samtidigt som du tränar din hjärna! Det är också ett fantastiskt alternativ för ett kick-off event, eftersom spelet låter er lära känna varandra bättre. Här är en möjlighet att ha kul med ditt team och lösa utmanande pussel tillsammans.

Ligg alltid steget före!

Det första du måste bestämma dig för när du organiserar en escape room-fest är hur många personer du bjuder in. Detta gör att du kan ordna rätt antal inbjudningar och förfriskningar. Ju mer exakt gästlistan är, desto lättare blir det att organisera escape room-evenemanget. Innan du ger dig ut på en sådan spännande resa, som teambuilding i Stockholm, är det viktigt att vara förberedd. Släpp gärna lös din kreativitet!

Vilken mat ska vi laga?

Du har säkert märkt att din aptit ökar medan du funderar. Det är helt normalt, varför du bör överväga att ge mellanmål. Dina vänner, kollegor eller klasskamrater kommer säkert att uppskatta att ha något att knapra på under spelet. Innan du organiserar spelet, utforska de tillgängliga alternativen!

Vem spelar med vem?

Om du vill planera ett escape room-spel för en grupp på mer än 5 personer, skapa lag i förväg! En tävlingsanda kommer att växa fram hos alla och utmana spelarna. Nyckeln är att bestämmas och slutföra spelet inom den tilldelade tiden. Det är tillrådligt att organisera teammedlemmarna på ett sätt som inkluderar en blandning av åldrar, vilket gör det lättare att tilldela uppgifter. Naturligtvis, om individerna är i samma ålder spelar det ingen större roll, eftersom olika tänkande fortfarande kommer att vara fördelaktigt för flykten. När det gäller ett skolevenemang, låt de yngre välja de fysiska pusslen medan de äldre tar sig an hjärnpusseln. Lagarbete är i fokus!

Hur många spelmästare ska det finnas?

Vanligtvis bör det finnas 2-3 lag per spelmästare. Deras roll är att vägleda teamet och hjälpa till att spara tid. Som arrangör kan du hjälpa spelmästaren eller något av lagen! Det viktiga är att spelarna fokuserar på spelet och fördjupar sig i de mest spännande escape room-teman. PanIQ Room Stockholm erbjuder en mängd olika teman, så du kommer säkert att hitta ditt favoritspel för ditt event!

Spännande lokal och fantasifulla spel

När du är säker på att organisera den ultimata flykt festen för dina vänner behöver du bara välja ditt favoritrum. PanIQ Room Stockholm erbjuder många teman att utforska. De använder den senaste tekniken för att förbättra spelupplevelsen, så att du kan fly från pirater eller ägna dig åt detektiv uppgifter som Sherlock Holmes. För dem som gillar mer spännande miljöer, rekommenderas det att prova flykt spelet med mentalsjukhus tema. Vad som garanteras är att de logiska pusslen och spännande platserna kommer att ge en livslång upplevelse.

PanIQ Room Blog - Stockholm