Skip to main content

SPÄNNANDE AKTIVITETER FÖR DYSTRA HÖSTDAGAR

När hösten kommer och med den regniga dagarna börjar vi redan fundera på vad vi ska göra. Vi har sammanställt några idéer för att underhålla dig under dessa mulna dagar. Förutsatt att du inte vill stanna inne, se till att prova någon av dessa aktiviteter.

Flykt rum

Breakout room aktiviteter är ett bra val året runt, om du gillar lagarbete och utmaningar. Escape room ger dig massor av utmaningar att slutföra på den tid som finns tillgänglig. Spelare kan möta pussel som tar upp olika färdigheter till ytan. Oavsett ditt humör kommer du säkert att hitta ett escape room-tema som passar ditt humör. Det finns ett stort utbud av flyktspel, med allt från Harry Potter till SAW att prova!

PanIQ Room Stockholm escape games erbjuder ett brett utbud av escape room-teman, såsom detektiv, magi, skräck och fängelse.

Brädspel

Om du älskar brädspel och skulle älska att spela någonstans på en kylig helg, välj sedan brädspelsbarerna. Dessa platser är väldigt mysiga och garanterar total avkoppling. Fördelen med sådana platser är att du inte befinner dig på den välbekanta platsen i ditt hem, men det ger dig möjlighet att fly från den bekanta miljön. Och sist men inte minst kan du snacka medan du spelar!

Quizkväll

När alla idéer tagit slut och det inte finns några planer för lördagskvällen är frågesportkvällar en populär aktivitet. Frågesportkvällar hålls på populära kaféer och pubar. Kompletta turneringar anordnas också för större grupper. Kom igen! Samla ditt team! På de flesta ställen kan vem som helst vara med i dessa tävlingar.

Få måla!

Det finns vissa helger när du vill komma ut och gå, men vill göra något mer avkopplande. Det är då du kan välja upplevelsemålning som din höstaktivitet. Ingen konstnärlig träning behövs, bara lite kreativitet. Under några timmar kan du känna dig som en begåvad målare och skapa dina egna skapelser.

VR arkad

För dig som älskar dataspel bör du definitivt testa virtual reality (VR)-spel! VR-glasögon kan transportera dig till en helt ny värld när du provar olika spel, även aktiviteter och fantasivärldar. Om du har varit uttråkad hemma, kommer detta säkert att få dig att pumpa upp dig!

Det viktigaste är att hitta en aktivitet som helt slappnar av och roar dig. Vad du än väljer är det viktigaste att du går därifrån med en fantastisk upplevelse. Om du vill blända dina vänner med en oförglömlig upplevelse, är det värt att titta runt på vårt utbud av get-out-spel. Du kommer inte bara att ha det bra den här helgen, utan du kommer också att åka därifrån med en stor adrenalinkick. Redo att spela?

PanIQ Room Blog - Stockholm