Skip to main content

GÅVAN SOM ÄR EN FRÖJD ATT FÅ 

De flesta människor vill överraska sina nära och kära med en verkligt varaktig upplevelse. Det är värt att tänka i termer av upplevelsepresenter, för det är inte själva gåvan som är viktig, utan kvaliteten på den tid som spenderas. Beslutet är aldrig lätt när det kommer till presenter, därför har vi sammanställt några användbara presentidéer.

Upplevelse Gåvor är speciella

Efterfrågan på upplevelsepresenter har ökat de senaste åren, så det är ingen överraskning att upplevelsepresent marknaden har blivit en bransch i sig. Oavsett om det är en födelsedag, ett jubileum eller något annat speciellt tillfälle är det värt att leta efter en speciell present. Välj en mer speciell överraskning istället för en shoppingmall present. Ett escape room i verkligheten kan till exempel vara livets gåva. Get-out-spel samlar alla och en bra stämning garanteras!

Upplev en present till par

Om du vill imponera på din partner är en upplevelsepresent ett utmärkt val. Utbudet av presenter för par är oändligt, så det är värt att först avgöra om du vill ha en romantisk semester eller ett extremt äventyr tillsammans. Kvinnor älskar blommor och presenter, men det är ett äventyr som verkligen kan föra er samman! Vi rekommenderar även våra utrymningsrum som en aktivitet för par. Om ni spelar som ett par kommer ni att ha det lite svårare med hindren, men erfarenheten visar att det är en fantastisk upplevelse att välja ett flyktspel även på första dejten. Att tänka och skratta tillsammans kommer definitivt att föra dig närmare!

Kreativa upplevelsepresenter

Kreativa upplevelsepresenter är mycket fantasifulla, till exempel extremsporter eller till och med gemensamma matlagningskurser. Dessa gåvor handlar om att skapa eviga minnen tillsammans. För det mesta är det inte föremålen som gör oss lyckligast, utan tiden tillsammans. För det här är ögonblicken vi kommer att minnas i många år framöver. Det finns inget bättre än när vi träffas med vår partner eller vänner och minns våra gemensamma upplevelser.

Upplev presenter till adrenalin jägare

Om du letar efter en present till en kollega, partner eller familj, kanske du vill överväga en extrem present. Naturligtvis är en spänningsresa också en stor överraskning om du vill ge lite spänning, men riktiga adrenalinjunkies kommer att bli mer imponerade av ett extremt utflyktsäventyr. Escape room-spel ger dig chansen att undersöka tillsammans samtidigt som du tillbringar tid på en speciell plats. Det finns också en rad extrema äventyr tillgängliga om du letar efter en adrenalinkick: från skärmflygning till bungyjump till tandem fallskärmshoppning, du kan prova nästan vilken extrem sport du kan tänka dig. Det här är upplevelser som finns på många människors bucket lists och kan bara vara den sista pushen du behöver för att testa dem, som ett presentkort kan ge dig.

PanIQ Room Blog - Stockholm