Skip to main content

OFÖRGLÖMLIG TONÅRSFEST I ETT ESCAPE ROOM

Varför är det ett bra val att anordna en tonårsfest fest i ett escape room? Det ger unga människor en kreativ och utvecklande upplevelse. Det bygger färdigheter samtidigt som det ger underhållning. 

Vilka färdigheter utvecklar det?

För yngre spelare kan deltagande i ett escape room-äventyr hjälpa till att utveckla färdigheter.

  • Samarbete – Att arbeta tillsammans, dela information och idéer.
  • Intelligens – Problemlösning och kritiskt tänkande.
  • Logik – Att inse samband mellan pussel.
  • Mod – Att prova nya saker och inte vara rädd för att ha fel.
  • Samhörighet – Bygga ett band tillsammans med din grupp.
  • Lagarbete – Att inse sina styrkor och hur andra kan hjälpa till med dina svagheter.
  • Bygga förtroende – Att inte vara rädd för att lita på andra människor.
  • Lekfullhet – Att ha kul och veta att saker och ting inte behöver tas seriöst.

Varför hålla din hemmafest i ett escape room?

Ett barn utvecklar många färdigheter under sin uppväxt, intelligens, logik, mod, och när de når tonåren, är de sociala färdigheterna, det kritiska tänkandet och samarbetet det som oftast testas. Inte bara i skolan utan även utanför när man umgås med vänner och gör aktiviteter. En fest är ett bra sätt att umgås med dina vänner, men istället för att stanna hemma kan en escape room-fest vara ett riktigt roligt och kreativt alternativ. Kommer du arrangera din tonårsfest på PaniQ Room Stockholm kommer det garantera en cool aktivitet som kommer snackas om på skolan kommande måndag. Du behöver inte organisera något då allt sköts på plats av personalen. Det bästa är att det utvecklar unga människors färdigheter i en äventyrlig men ändå kontrollerad miljö. På PaniQ Room Stockholm erbjuder vi en speciell och unik upplevelse då vi har 7 olika teman att välja mellan!

Vilka escape room-spel rekommenderar vi för tonåringar?

Ett bra rum för nya flykt konstnärer skulle vara Pirates of Tortuga; fångad på ett piratskepp har du många roliga och interaktiva pussel som väntar! Använd ert logiska tänkande, kamratskap och skicklighet för att fly från skeppet inom 60 minuter, annars kan nästa person att gå plankan bara vara du.Om havet inte är er favoritplats kanske ett mystiskt trolleri torn fyllt med magiska föremål, symboler och djur är mer eran stil. Har ni vad som krävs för att slutföra Trollkarlsprovet?
Lös de mystiska pusslen i Mäster trollkarlen Diaphugius torn, hitta hans familjär och du kommer att få din alldeles egna trollbok och titeln … Assistent Trollkarl!

PanIQ Room Blog - Stockholm