Skip to main content

Top 3 Teambuilding aktiviteter ditt team kommer älska!

Top 3 team building activities - PanIQ Escape Room Stockholm

Många fler företag hoppar på ”Teambuilding”-vagnen, en praxis som syftar till att förbättra produktiviteten och attityden hos dina anställda. Det främjar lagarbete och sammanhållning mellan människor, i syfte att förbättra deras samordning och underlätta uppnåendet av mål.

Fungerar teambuilding aktiviteter?

Med ett ord, ja. Teambyggande aktiviteter kan hjälpa kollegor att bättre förstå varandra och bli mer effektiva på att arbeta som ett team tillsammans. Teambuilding aktiviteter tillåter ledning och personal att koppla av och vara mer sociala tillsammans utanför hierarkin på arbetsplatsen. Dessa lagbyggande aktiviteter kan också hjälpa medarbetare med mer allvarliga problem, som att lära sig problemlösningsförmåga och förbättra kommunikationstekniker. Allt detta bidrar till att bygga upp förtroende, vilket går långt för att uppnå bättre kommunikation och en hälsosammare arbetsmiljö.

Vad är agila lagbyggande spel?

När man tänker på agilt teambuilding är det två olika saker som man tänker på.
En är samlingen av vägledande värderingar och principer för hur team ska slutföra projekt.
Men vi vill prata om den andra definitionen av smidig, att röra på sig och vara aktiv.
Agila teambuildingspel tar dig ut från kontoret och även utanför din komfortzon.
Fokus är att vara aktiv och göra saker som får ditt adrenalinet att pumpa med dina teammedlemmar.

Varför är aktiva lagbyggande aktiviteter olika?

Det finns många typer av teambuildingaktiviteter, några av dem är ganska tråkiga och anställda kan inte vänta på att de ska ta slut. Att komma ut från kontoret och faktiskt göra fysiska aktiviteter fräschar upp själen och sinnet. Att åka någonstans nytt och uppleva nya saker tillsammans med dina teammedlemmar är ett roligt äventyr i sig. Ännu bättre om anledningen till utflykten är en rolig teambuilding-aktivitet.

Vilka är de mest populära och vansinnigt roliga teambuildingaktiviteterna?

1. Escape Room Adventure

Du och ditt team har 60 minuter på dig att fly ett rum, lösa ett mysterium eller slutföra en uppgift. På PanIQ Escape Room Stockholm, vi erbjuder 7 olika rum för att ge dig och ditt team en mängd olika roliga teman som passar din smak. Med möjligheten att ta upp till 50 spelare samtidigt, PanIQ Escape Room Stockholm är den perfekta platsen för alla företag som vill ha en rolig teambuildingupplevelse med fokus på kommunikation och samarbete.

2. Paintball

Beväpnad med luftgevär för att skjuta kapslar med färg mot varandra, är paintball en mer extrem lagaktivitet än de flesta. Till skillnad från en escape room-aktivitet som kan ta många fler deltagare, passar paintball vanligtvis för mindre grupper. Fokus ligger på konkurrens och kommunikation inom lagen du spelar i. Om du letar efter en aktivitet som kommer att fylla dig med adrenalin och du inte är rädd för att bli svettig och sluta med några blåmärken, är det här ett fantastiskt lag bygga äventyr för de mer äventyrliga.

3. Dodgebow

Dodgeball, men med pil och båge? ja! Först låter det väldigt farligt, men oroa dig inte, pilen du skjuter har en stor platt spets täckt av 3 lager skum, så att bli träffad skadar inte.

Så till skillnad från paintball, om du känner dig orolig för att få blåmärken eller smärtan men ändå vill skjuta dina kollegor, är detta ett bra alternativ. Reglerna är så enkla som dodgeball, två lag delade möter varandra på motsatt sida av stridsområdet, du rusar till mitten för att ta tag i pilar, sikta på fiendens lag och undvika att bli träffad själv genom att gömma dig bakom de uppblåsbara skydden. En rolig men kaotisk teambuildingaktivitet.

PanIQ Room Blog - Stockholm